Konferencje

konferencje

Dysponujemy salą konferencyjną o powierzchni 75m2, mieszczącą swobodnie 44 osoby. Wszyscy uczestnicy mogą liczyć na komfortowe warunki podczas spotkań. Sala wyposażona jest oczywiście w klimatyzację, posiada dostęp do światła dziennego oraz rolety pozwalające na zaciemnienie sali. Atutem jest dodatkowe pomieszczenie, które można wykorzystać do przechowywania wszelkiego rodzaju materiałów przeznaczonych do prezentacji, dzięki czemu zachowujemy porządek na sali.

Aby wyprzedzić oczekiwania naszych gości wyposażyliśmy sale konferencyjne w ekran, flipchart oraz rzutnik multimedialny. W całym hotelu oferujemy bezpłatny dostęp do szybkiego bezprzewodowego Internetu. Na dłuższe spotkania, na których nie może zabraknąć poczęstunku przygotowaliśmy szeroką ofertę przerw kawowych, lunchy lub obiadów, zapewniając szybki i sprawny catering.

Hotel Hibiskus to także w pełni wyposażone (TV, internet) zaplecze hotelowe. Oferujemy pokoje 1, 2, 3, 4 osobowe dla łącznej liczby 44 gości. Odpowiednie połączenie części hotelowej, konferencyjnej i restauracyjnej, stwarza świetne warunki do pracy i powoduje, że goście korzystający z restauracji znajdującej się w innej części hotelu nie rozpraszają uczestników spotkania.

Z przyjemnością zorganizujemy dla Państwa również dodatkowe imprezy, które będą dopełnieniem programu konferencji. Hotel Hibiskus posiada dużą salę bankietową, mogącą pomieścić 200 osób oraz restaurację oferującą smaczną kuchnię.

Do każdej rezerwacji podchodzimy indywidualnie, dzięki czemu potrafimy dostosować się do potrzeb każdego klienta i spełnić Państwa oczekiwania. Przekonacie się Państwo o tym podejmując z nami współpracę. Zapraszamy.

Warianty ustawienia stołów i ilości osób w mniejszej sali konferencyjnej

ustawienia sali

Propozycja menu na konferencje.

Śniadanie:

  • Parówki z musztardą i keczupem, serek topiony 40g, masło 30g, dżemy 30g, miód, ogórek, pomidor; płatki, mleko zimne i gorące, pasztet, wędliny różne 60g.
  • Jajecznica na maśle, pasta twarogowa 40g, masło 30g, dżemy 30g, miód, ogórek, pomidor; musli, mleko zimne i gorące, pasztet; wędliny różne 60g.
  • Żurek wiejski, galaretka z drobiu, masło 30g, dżemy 30g, miód, sałatka wielowarzywna, płatki, mleko zimne i gorące, pasztet, wędliny różne 60g.

Serwis kawowy:

  • Kawa, herbata, cukier, cytryny, śmietanka, mleko do kawy, woda mineralna gazowana i niegazowana, soki, owoce, ciasto wz 2 szt na osobę, ciastka kruche 100g na osobę, tartinki.

Obiad do wyboru:

  • Rosół z makaronem
  • Pomidorowa z ryżem
  • Kapuśniak
  • Pieczarkowa

Drugie danie:

  • Jadło łasucha (faszerowany mięsem i grzybami filet drobiowy), ziemniaki, buraczki ćwikłowe
  • Pieczeń rzymska w sosie, ziemniaki, zestaw surówek
  • Kotlet schabowy panierowany, ziemniaki, bigos

Deser:

  • Rolada lodowa z bitą śmietaną (lub) galaretka owocowa z bitą śmietaną

Kolacja do wyboru:

  • Potrawka z drobiu z warzywami 200g, wędliny 80g, sery żółte 60g, sałata jarzynowa 100g, pieczywo 150g, masło 30g, sok pomarańczowy, herbata
  • Bogracz 200g, wędliny 80g, sery żółte 60g, sałatka węgierska, pieczywo 150g, masło 30g, sok jabłkowy, herbata