Studniówki

bal studniówkowy

Bal Studniówkowy to ważne wydarzenie w życiu uczniów ostatniej klasy szkoły średniej. Wychodzimy do Państwa z propozycją spędzenia tego szczególnego wieczoru w Hotelu&Restauracji Hibiskus*** w Zarzeczu koło Boguchwały. Dokładamy wszelkich starań, by ten pierwszy dorosły bal był naprawdę wyjątkowy i już na zawsze pozostał w pamięci.

Zachęcamy do zapoznania się z ofertą organizacji Balu Studniówkowego.

Cena obejmuje:

  • Wybrany zestaw menu
  • Koszt wynajęcia Sali
  • Dekorację Sali
  • Obsługę kelnerską
  • Szatnie

Menu Balu studniówkowego

Zestaw I – 115zł/os

Lampka wina musującego

Zupa (1 do wyboru):

  • Rosół z makaronem
  • Krem z pomidorów z grzankami

Danie główne (1 do wyboru):

  • Kotlet po szwajcarsku
  • Zraz po lwowsku z warzywami
  • Do dania głównego serwujemy ziemniaki z koperkiem i duet surówek

Deser (1 do wyboru):

  • Tortowe ciasto bankietowe z bitą śmietaną i dresingiem owocowym
  • Lodowa fantazja z galaretką owocową, bitą śmietaną i polewą czekoladową

Zimna płyta (4 do wyboru):

  • Sałatka hawajska (szynka, ananas, kukurydza, jajka, majonez)
  • Sałatka gyros
  • Półmisek wędlin i mięs pieczonych
  • Galaretki z drobiu z warzywami
  • Ruloniki z szynki z sosem tatarskim lub chrzanowym
  • Jajka w szynce
  • Kulki serowe w 3 kolorach
  • Pieczywo

Kolacja (1 do wyboru):

  • Zupa meksykańska z kabanosem i czerwoną fasolą
  • Udko pieczone, ziemniaki opiekane, surówka

Ciasteczka kruche

Napoje gorące (kawa, herbata) – bez ograniczeń

Napoje owocowe niegazowane ,woda mineralna z cytryną – bez ograniczeń

Zestaw II – 130zł/os

Lampka wina musującego

Zupa (1 do wyboru):

  • Francuska zupa cebulowa z grzankami
  • Zupa grzybowa z łazankami
  • Krem z brokuł z groszkiem ptysiowym
  • Krem z pomidorów z bazylią grzankami i śmietaną
  • Rosół z makaronem

Danie główne (1 do wyboru):

  • Katalońskie ragout z soczystej wołowiny w sosie z czerwonego wina z akcentem grzybów
  • Pieczona karkówka w sosie majerankowym
  • Soczysty filet z kurczaka w sosie szpinakowym z dodatkiem gorgonzoli
  • Jadło łasucha-rolada wieprzowo- drobiowa
  • Danie główne serwujemy z ziemniakami z koperkiem i duetem surówek

Deser (1 do wyboru):

  • Galaretkowy deser z owocami, bitą śmietaną i sosem czekoladowym
  • Deser Panna Cotta z konfiturą owocową
  • Lodowy deser „Ambrozja”
  • Deser wiśniowy z jogurtem

Zimna płyta (5 do wyboru):

  • Sałatka węgierska
  • Sałatka „New York” z wędzonym kurczakiem, ananasem i sosem curry
  • Sałatka makaronowa z szynką i zielonym groszkiem
  • Kruche babeczki z puszystym serkiem i łososiem
  • Serowa rolada ze szpinakiem lub szynką
  • Półmisek wędlin i serów
  • Pikle i marynaty
  • Jajka z musem chrzanowym lub sosem tatarskim

Kolacja (1 do wyboru):

  • Strogonoff
  • Bigos bankietowy z grzybkami
  • Zraziki z sosem myśliwskim, ziemniaki opiekane, surówka
  • Barszcz czerwony z pasztecikiem

Ciasteczka kruche

Napoje gorące (kawa, herbata) – bez ograniczeń

Napoje owocowe niegazowane ,woda mineralna z cytryną – bez ograniczeń

Coca–cola, Fanta, Sprite 0,5 l na osobę